16 април 2009

За подпалването на Партийния дом

Филмът с автор и режисьор Малина Петрова
за подпалването на Партийния дом
ще има прожекция в Дома на киното
на 17.04.2009 г. (петък) от 17:00 ч.

1 коментар:

Анонимен каза...

Подпалването на партийния дом беше просто едно по мащабно активно мероприятие на ДС. По този начин ДС изплаши до смърт и сплоти редиците на партията - и по важното - отне партията от перестройчиците.
След подпалването на партийния дом във всички окръжни градове бяха проведени гейнералски сборища. На тези гейнералски сборища гейнералите допълнително сгъстиха краските на една несъществуваща опасност от саморазправа с партийните кадри, несъществуваща поради простата причина, че през изминалите 50 годни партията се е погрижила да не останат живи врагове на народа. Но гузният и неинформирания се страхува и от страх всички номенклатурни кадри на ОК на БКП а именно ... окръжни съдии, окръжни прокурори, окръжни следователи, окръжни началници на МВР - извършиха държавна измяна като делегираха правомощията които са им дадени от държавата - на гейнералите - да създадат силови групировки които да ги пазят. Така тъпи селски кретеноиди изведнъж получиха правомощия да бъдат разузнавачи, контраразузнавачи, прокурори, следователи, полицаи, съдии, съдия изпълнители и палачи. А родната ни държава стана синоним на педофилията и търговията с роби. 20 години комунистическите еничари си развяваха байряка - 20 години социалистическите помаци ги прикриваха и не направиха нито един смислен опит да разрушат схемата която самите те изградиха - а след извършената държавна измяна (делегирането на правомощия), прокурорите и съдиите просто се правиха, че не забелязват геноцида срещу българите. Някой ще плати за това - рано или късно истината и справедливостта ще възтъжествуват.
Но гейнералите ще се оправдаят с лекота - социалистическите помаци са им възложили тази обществена поръчка, гейнералите само са изпълнили поръчката на социалистическите помаците - да ги защитят от враговете на народа? Комунистическите еничари ще избягат - политическите помаци ще платят сметката?