23 септември 2009

Не се ли срамува мадам Бокова от престъпниците в родата си?

радио "Горянин", 20:44, 22 септември 2009
ВЪПРОСИ към Ирина Бокова
1. Какво мисли мадам Бокова за зверствата на комунистическия режим, в които е взел участие баща й Георги Боков - дългогодишна партийна номенклатура, редактор на Работническо дело ?
2. Какво мисли мадам Бокова за цинизма на наследниците на престъпния комунистически режим, сред които се отличи собствения й брат Филип Боков ("Поемаме вината само с мезета!") ?
3. Не се ли срамува мадам Бокова от престъпниците в родата си от по-ново време (младият Георги Боков) ?
След като стана Ирина Бокова шеф на ЮНЕСКО, тези въпроси ще се чуят по-надалеч и западната преса ще ги дъвче с особено удоволствие... СРЕЩУ България...

3 коментара:

Анонимен каза...

Такива като Ирина Бокова, които не могат публично да се извинят на хората за мръсното си минало, аз не мога по никакъв начин да ги наричам в момента, освен с думата "боклуци".

Огнян

Erigkan каза...

Хей, измамници, говорите за старите жертви на комунизма. В същото време думичка не обелвате за нас, които и до днес сме преследавани заради своя антикомунизам. Писах за вас тук:
http://eltimir.ucoz.ru/
И тук:
http://eltimir.blog.bg/
Ако ви стиска, опровергайте ме! И вие сте от котилото на същата пачавра Бокова, срещу която уж бишете.

Анонимен каза...

Другарката Бокова е представител на един от най-крадливите български червени кланове. Да, подкрепиха я САЩ, въпреки че не членуват. По-точно подкрепиха я командирите на САЩ, а кои пък са техните командири. Хай, да не измествам темата.