13 юни 2019

СОЛИДАРНОСТ с Асен Йорданов, един неподкупен журналист! Долу милиционерските ръце от “Биволъ”!





СОЛИДАРНОСТ с Асен Йорданов, един неподкупен журналист!

Повече от два часа Асен бе на разпит в МВР за работата си в сайта “Биволъ”, днес 13.06.2019 г., в Мутренската държава на Буда!

Общественият съвет на Асоциация на свободното слово “Анна Политковская” ПРОТЕСТИРА срещу този груб опит за сплашване на Независимата журналистика в България!

Долу милиционерските ръце от “Биволъ”!

1 коментар:

Анонимен каза...

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ АСЕН !
ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ОБИКОЛИХ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ И СЕЛИЩА, В ДИАМЕТЪР (45 км) ОКОЛО СОФИЯ, В ТЪРСЕНЕ НА МЕСТА ЗА СНИМКИ...
ТОВА, КОЕТО МЕ ВТРЕЩИ НЕ БЯХА "КЪЩИ ЭА ГОСТИ" , А КЪЩИ В СТИЛ "МУТРОБАРОК" , С ВИСОКИ ДУВАРИ, ВИШКИ, ТАЙНИ НАБЛЮДАТЕЛНИЦИ И ТЕЖКИ ЖЕЛЕЗНИ ПОРТИ, СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ НЕКРОЛОГ НА СОБСТВЕНИКА, ПОЧТИ В ПЪРВА МЛАДОСТ...
ТОВА БЕШЕ ВРЕМЕТО НА МАСОВИТЕ МУТРЕНСКИ ЕКЗЕКУЦИИ, В КОИТО ЗАКОНЪТ НЕ УЧАСТВАШЕ, "ПРАВИЛАТА" БЯХА НЕПИСАНИ, А МОТИВИТЕ ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕТО НЕЯСНИ...
ОМАЛОВАЖАВАНЕТО НА РИСКА ОТ ТАЗИ ШИРОКО РАЗПРОСТРАНЕНА МРЕЖА НА СИЛОВИТЕ ГРУПИРОВКИ, ДОВЕДЕ ДО СЛИВАНЕ НА ЪНДЪРГРАУНДА С ДЪРЖАВАТА.
НЯМА КАК ПОВЕЧЕ ДА СИ ЗАТВАРЯМЕ ОЧИТЕ И ОБЩЕСТВОТО НИ СЕ НУЖДАЕ ИМЕННО ОТ ТАКИВА ЖУРНАЛИСТИ КАТО АСЕН ЙОРДАНОВ, КОЙТО РАЗОБЛИЧАВА МАФИОТИТЕ, ПРОМЪКНАЛИ СЕ ВЪВ ВЛАСТТА НА БЪЛГАРИЯ !
НАШ ДЪЛГ Е, ДА ОСЪЗНАЕМ КАТАСТРОФАТА НА ДЪРЖАВАТА НИ И ДА ЗАПОЧНЕМ ЕФЕКТИВНО ДА СЕ БОРИМ С ПОКВАРАТА, КОЯТО НИ Е ЗАВЛАДЯЛА !