06 май 2009

Да превърнем Изборите в Референдум "ЗА смяна на Системата"

След безпринципното раболепие на Мартин Димитров и Иван Костов - ниско пред Бойко Борисов(новият 'троянски кон' на БСП, разиграван около Синята идея на демокрацията), и след безцеремонната гавра от ЦИК с една независима кандидатура за евродепутат на Атанас Чобанов-член на Обществения съвет на Асоциация "Анна Политковская",

ДОЙДЕ ВРЕМЕТО
да призовем на висок глас всички българи да ОТИДАТ ДО ИЗБИРАТЕЛНИТЕ УРНИ и да гласуват с коя да е партийна бюлетина - ЗАДРАСКАНА или с надпис "ИСКАМ ПРОМЯНА". По този начин реално ще можем да дадем своя
ПРОТЕСТЕН глас ЗА СМЯНА НА ПАРТИЙНО-ОЛИГАРХИЧНИЯ МОДЕЛ.
Ще използваме двукратно за 2009 г.
законните избори като Първи Референдум "ЗА смяна на Системата".
Ще излезем(при голям брой недействителни бюлетини от НЕГЛАСУВАЩИТЕ) на улицата и ще поискаме Нова Кръгла маса, но без участие на досегашните лица от властта със старата и нова Номенклатура за 20-годишния лъжовен преход.
Ще поискаме Ново Велико Народно събрание.
Европа сега очаква да ни чуе!
Необходимо уточнение: Недействителните бюлетини няма да се прибавят към партиите, преминали бариерата от 4%, както става с разпределяне на гласовете, подадени за невлизащи партии - само такива бюлетини отиват в полза за онези, които не сте искали.
Петър Пенчев e-mail: p_p_trojanski@yahoo.com
Пламен Димитров
.
Първа подкрепа: http://bialatabiuletina.wordpress.com/
.

1 коментар:

bialatabiuletina каза...

Здравейте!
Тъй като не видях имейл, на който да се свържа с вас, пиша тук.

Идеята за задрасканата бюлетина според мен е единствения начин на тези избори да покажем, че не искаме да участваме повече в пародията на демокрация, който разиграват нашите съюзени антидемократични сили в лицето на бсп, дпс, ндсв, атака, герб и пр. издънки на тоталитарната система в България. Нужно е да направим масирана кампания в и извън интернет, за да осъзнаят българите, че гласувайки със задраскана или празнабюлетина те дават своя вот ЗА гражданското общество и пряката демокрация в Родината ни.
Моля, пишете ми на silivriak@yahoo.com , за да съгласуваме идеите си и да популяризираме тази идея с помощта на блогъри, общественици и активни граждани. Времето до парламентарните избори е ограничено, но при добра организация ще постигнем големи резултати.
Очаквам да се свържете с мен възможно най-скоро.
С уважение,
Мартин